Wij als Letterline Reclame doen veel verschillende werkzaamheden voor de ondernemers in de buurt. wij zijn gevestigd in Epe, maar helpen veel bedrijven en particulieren uit Heerde, Apeldoorn, Oene, Emst, Vaassen, Nunspeet en zelfs Zwolle bij de nodige reclame gerelateerde diensten. We kunnen u helpen bij belettering van voertuigen en gevels, het drukken van kleding en het leveren van spandoeken en reclameborden volledig naar wens!

Afgelopen week hebben wij voor M&G Haarstudio in Epe verschillende producten ontwikkeld en gemonteerd. M&G Haarstudio is een nieuwe kapsalon in het centrum van Epe, die verschillende diensten aanbied. Het ging om een logo, reclame voor aan het pand, bestickering op de ruiten en een nieuwe website die gebouwd is door onze partner Supreme Media. (Deze is hier te zien)

We begonnen met het logo. Het moest een hippe haarstudio worden met een barbershop uitstraling. Deze is inmiddels in het goud op het raam geplakt, voor een luxe en stoere uitstraling in het centrum van Epe.

Gevel reclame - reclameborden - reclame - marketing - letterline epe 2

 

Samen met de klant hebben wij van Letterline Reclame ook 2 reclameborden aan de gevel van het pand mogen plaatsen. 1 Bord hebben wij custom gemaakt, omdat de klant er graat een ronding in wilde. Dit hebben wij binnen de muren van Letterline Reclame kunnen realiseren door verschillende specialistische werknemers allen hun eigen taak te laten uitvoeren.

Gevel reclame - reclameborden - reclame - marketing - letterline epe 3

Gevel reclame - reclameborden - reclame - marketing - letterline epe 2

 

Het andere kleiner bord aan de zijkant van het pand moet er voor zorgen dat ook vanaf de weg goed zichtbaar is wat er in het pand te vinden is. hier hebben we geen ronding aan gegeven, maar door het simpel en strak te houden des te strakker!

M&G haarstudio - gevelreclame - gevel - reclamebord - reclameborden - letterline reclame epe

En zie hier, het eindresultaat. Verschillende borden en duidelijke, herkenbare reclame op de gevel stralen een luxe en stoere uitstraling voor een kapper. Bent u nou ook op zoek naar een bedrijf dat reclameborden kan ontwerpen, en aan uw gevel kan monteren? Twijfel niet, en neem contact op met Letterline Reclame in Epe, en bespreek de mogelijkheden van ontwerp tot montage!