Led scherm bus

Wilt u een uniek en opvallend led scherm huren? Wij hebben oud met nieuw verenigd. De meeste mobiele ledschermen zijn gemonteerd op aanhangers. Handig, maar niet leuk om naar te kijken. Wij verhuren een mobiel ledscherm, maar dan gemonteerd op één van de leukste klassiekers. Is dat niet super leuk en opvallend? Want wie is er nou niet verliefd op het bekende Volkswagen T2 busje?

Altijd en overal met een LED scherm uw boodschap communiceren. Of het nu een bestaande advertising (TV) commercial, promotiefilm, reportage, clip of live reportage betreft, alles is mogelijk. De afmetingen van het ledscherm zijn 1,50m bij 2,50m. Het mobiele ledscherm creëert een unieke beleving en is een leuke toevoeging voor uw festival of evenement.

De ledschermbus is een ideale eyecatcher op ieder evenement en blijft door niemand onopgemerkt. Wij regelen alle bijbehorende technische aspecten waaronder het neerzetten, afspelen en ophalen van de bus. Met een mobiel ledscherm kunt u letterlijk alle kanten op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit unieke all-in-one concept biedt de mogelijkheid om (nieuwe) consumenten en klanten te ontmoeten en tegelijkertijd te entertainen.

De inzetbaarheid van deze bus met mobiel LED scherm is eindeloos. U bent verzekerd van een absoluut hoge attentiewaarde op beurzen, branding events, product presentaties, sportwedstrijden, festivals, evenementen, feestdagen, braderieën, stadspleinen, etc. En natuurlijk kan elk door u gewenst beeld op ons scherm vertoond worden. Wilt u ons led scherm huren of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer:
+31 (0) 38 303 16 66

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 uur – 18:00 uur.
Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

http://www.ledschermbus.nl