Autobelettering

Uw wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. Geen enkel ander medium presenteert uw produkt zo direct als uw bedrijfswagen. Maar dan moeten belettering en dekoratie wel tot in alle details verzorgd zijn! Letterline zorgt er voor dat u met trots naar uw rijdende materiaal kijkt. Onze ervaring leert dat u met autobelettering meer telefoontjes krijgt en dus meer verkoopkansen. De moeite waard om eens te praten over de mogelijkheden. Letterline Reclame Epe heeft de vakbekwame kennis in huis om die belettering op uw auto van ontwerp tot eindproduct te verzorgen.

Voor fullcolour belettering maken wij gebruik van onze Roland VP-540. Deze print en snijd uw logo of afbeelding in iedere gewenste vorm uit. Tevens is het zo dat wij met deze printer elke kleur die in onze snijfolie niet te leveren is kunnen printen.

Wanneer u uw fullcolour belettering nog extra wilt beschermen, tegen bijvoorbeeld chemicali├źn of een grote wasbeurt, kunnen wij een laminaat aanbrengen. Dit laminaat verlengt ook nog eens de levensduur van de print.